MasterChef: Η ώρα του συμβουλίου της εβδομάδας έφτασε - Στο "κόκκινο" η αγωνία των παικτών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 16:42 MasterChef: Η ώρα του συμβουλίου της εβδομάδας έφτασε - Στο "κόκκινο" η αγωνία των παικτών

Τα αποτελέσματα, έπειτα από την απαιτητική ομαδική δοκιμασία του θρυλικού “Τοίχου”, αναμένεται να μάθουν, στο συμβούλιο της εβδομάδας, οι οκτώ διαγωνιζόμενοι στο επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef.

Νέοι αρχηγοί, ο Χριστόφορος Κατσιάνας για την μπλε ομάδα και ο Νίκος Μπέρκας για την κόκκινη, με υπαρχηγούς τους τον Νικήτα Μπατσικούρα και τον Γιάννο Σδούγκα, αντίστοιχα. Και οι δυο ομάδες αγωνιούν εξίσου για τις βαθμολογίες, αφού αναγνωρίζουν αστοχίες και παραλείψεις στα πιάτα τους.

Οι δυο ομάδες έπρεπε να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα.

Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού έπρεπε να έχουν στο τέλος του χρόνου, που θα τους δοθεί, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση.

Η Καλλιόπη που ήταν στην μπλε ομάδα τσίριζε για να την ακούσει ο Νικήτας, όμως εκείνος δεν την άκουγε καλά. Τελικά δεν κατάφεραν να στήσουν σωστά τα πιάτα τους, κάτι που τους στεναχώρησε!

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί για την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της εβδομάδας, οι κριτές κάνουν κάποια αρνητικά σχόλια για τα πιάτα των διαγωνιζόμενων. Μάλιστα, και η Καλλιόπη, δυσαρεστημένη με τους συμπαίκτες της, λέει χιουμοριστικά “καλά τους λέω εγώ άχρηστους μάγειρες”.

Ποια ομάδα, όμως, κατάφερε να επικοινωνήσει τελικά καλύτερα και να φτάσει πιο κοντά στο ζητούμενο των έξι πανομοιότυπων πιάτων;

Τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα γιορτάσουν την είσοδο τους στους επτά καλύτερους του φετινού διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, στο τελευταίο έπαθλο της χρονιάς, απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Νίκου Θωμά και της ομάδας του στο εστιατόριο του “Simul Gastronomic Situ”,γνωρίζοντας από κοντά και τον νικητή του MasterChef 2019, Μανώλη Σαρρή.

Για την ηττημένη ομάδα, τα «τείχη» υψώνονται και πάλι στη Δοκιμασία Ασυλίας, που ακολουθεί και θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Από αυτή τη διαδικασία ένα μόνο μέλος της ομάδας θα πάρει ασυλία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef:

Πηγή: star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση