Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν των Peaky Blinders στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 18:59 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν των Peaky Blinders στο Netflix

Ολοένα και πιο κοντά βρίσκεται η ημερομηνία που θα κάνουν πρεμιέρα οι Peaky Blinders στο ελληνικό Netflix, όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα της πλατφόρμας στο Facebook, στα ελληνικά, καθώς μένει λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα (13.5.2022) για την προβολή της 6ης και τελευταίας σεζόν της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Peaky Blinders επιστρέφουν στο Netflix και στις οθόνες μας στις 10 Ιουνίου, όπως είχε ανακοινωθεί πριν την πρεμιέρα της 6ης σεζόν της σειράς στο BBC. Σημειώνεται πως, για τους Βρετανούς τηλεθεατές και όσους έχουν συνδρομή στο βρετανικό μέσο, η σειρά έχει ήδη ολοκληρωθεί και τα σχόλια είναι διθυραμβικά.

«Με εντολή των Peaky Blinders: Το έπος φτάνει στο τέλος. Στις 10 Ιουνίου, στο Netflix», αναφέρει η επίσημη σελίδα της πλατφόρμας στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια αφίσα που έχει όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

Από την αφίσα, βέβαια, λείπει η Έλεν ΜακΡόρι, η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών από καρκίνο, τον Απρίλιο του 2021. Όμως, η «θεία Πόλι» δεν θα απουσιάζει από την 6η σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια των Σέλμπι δεν θα τελειώσει την ιστορία της στην τηλεοπτική οθόνη, καθώς ο δημιουργός της σειράς, Στιβ Νάιτ, σχεδιάζει την ταινία «Peaky Blinders», η οποία θα κλείσει την ιστορία της οικογένειας.

πηγή: newsit.gr