Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Με ανατροπή ο σημερινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων - Ποιοι κερδίζουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 18:20 Survivor Spoiler: Με ανατροπή ο σημερινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων - Ποιοι κερδίζουν

Διαφορετική η φετινή ιδέα της παραγωγής για τον αγώνα των Ελλήνων και των Τούρκων στο Survivor.

Εντελώς διαφορετική θα είναι φέτος η μονομαχία Ελλάδας – Τουρκίας στο Survivor καθώς η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε ένα διαφορετικό μοτίβο διεξαγωγής του αγώνα που παραδοσιακά περιλαμβάνεται στο «μενού» του παιχνιδιού.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ανατροπή που φέρνει ο αγώνας Ελλήνων και Τούρκων στο Survivor καθώς, όπως έχουμε γράψει η πρόωρη χρονικά διεξαγωγή της μονομαχίας αυτής φέρνει αλλαγές και στον προγραμματισμό των αγώνων, των ψηφοφοριών και της ανακοίνωσης των ασυλιών και της αποχώρησης από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, ο «θεαματικός» και «συγκλονιστικός» αγώνας θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των Ελλήνων παιχτών του Survivor και των καλύτερων, των All Star, παιχτών του τουρκικού ριάλιτι.

Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, προϊδεάζοντας τους παίχτες και των δύο ομάδων για ένα σημαντικό βραβείο.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Γιώργος Λιανός εξηγώντας στους παίχτες ότι το βραβείο του σημερινού στίβου του Survivor αφορά μια «βίλα με ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι».

Όπως φαίνεται στο trailer, δε, στον σημερινό αγώνα του Survivor θα «πέσουν κορμιά» και από την ελληνική και από την τουρκική πλευρά.

 

 

Survivor Spoiler: Με ανατροπή ο σημερινός αγώνας

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr ο σημερινός αγώνας στο Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία δεν θα διεξαχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο καθώς ο Ατζούν επέλεξε να ενώσει τις δύο ομάδες.

Ως εκ τούτου απόψε (16/05) θα δούμε τους «Μπλε» Έλληνες και Τούρκους στη μία πλευρά και τους «Κόκκινους» Έλληνες και Τούρκους στην άλλη, να ενώνονται και να δίνουν τη μάχη για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τον σημερινό αγώνα στο Survivor και το μεγάλο έπαθλο κερδίζει η μικτή «μπλε» ομάδα Ελλήνων και Τούρκων παικτών για να περάσει μια βραδιά χλιδής στη βίλα του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: dokari.gr