Survivor - Ναυσικά: Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία της και τα "καρφιά" για Τάκη - Βρισηίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 15:41 Survivor - Ναυσικά: Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία της και τα "καρφιά" για Τάκη - Βρισηίδα

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Τι είπε για το πρόβλημα υγείας της και την συμπεριφορά Τάκη και Βρισηίδας.

Οικειοθελώς αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη βδομάδα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεπε να συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η ίδια βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις, μιλώντας στην εκπομπή "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου είπε σχετικά με την υγεία της.

"Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησαν και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για μένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας".

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τάκη Καραγκούνια και την Βρισηίδα Ανδριώτου, αφήνοντας αιχμές για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

"Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα", είπε.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για όλα τα περιστατικά που συνέβησαν ανάμεσα στους παίκτες και απασχόλησαν το κοινό, ωστόσο, οι υπόλοιπες δηλώσεις της θα προβληθούν αύριο, Τετάρτη (18/05) στην εκπομπή.

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς:

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση