Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 16:05 Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Ποιος θα βγει στον... τάκο μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας; 

Το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στη Βρισηίδα Ανδριώτου στέκεται αφορμή για να ξεκινήσει μια νέα διαμάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου εκφράζει το παράπονό της για τη στάση που κράτησε ο Σπύρος Μαρτίκας όταν η πρωταθλήτρια κωπηλασίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βρισηίδα στο στίβο μάχης. Ποια γνώμη έχουν για το συμβάν οι Μπλε και οι Κόκκινοι; Ποιοι είναι εκείνοι που ενοχλούνται από τη σχέση τους και για ποιο λόγο;

Την ίδια ώρα, οι 12 παίκτες έρχονται αντιμέτωποι στο στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά τη νέα μίξη των ομάδων. Οι «Κόκκινοι» ή οι «Μπλε» είναι εκείνοι που θα αναγκαστούν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο ή την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού;

Survivor Spoiler 17/5: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και ο πρώτος υποψήφιος

Διεξαγωγή αγωνίσματος για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας απόψε, το πρώτο με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με τις νέες τους συνθέσεις.

«Κόκκινοι» και «μπλε» θα δώσουν τον αγώνα για να αποφύγουν τη... μετάβασή τους στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι, ώστε να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Όπως μας ενημέρωσε το dokari.gr και νωρίτερα, οι «μπλε» είναι αυτοί που απόψε αναδεικνύονται νικητές, κατακτούν την πρώτη ασυλία και στέλνουν τους αντιπάλους τους στο Συμβούλιο για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Αυτός θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει πέσει πολύ αγωνιστικά. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του αλλά και τους άλλους παίκτες που θα αντιμετωπίσει στη ψηφοφορία του κοινού.