Survivor: Άγρια κόντρα στο συμβούλιο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 09:43 Survivor: Άγρια κόντρα στο συμβούλιο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία και ποια έχασε. Εντάσεις στο συμβούλιο του Survivor. Ποιος παίκτης ψηφίστηκε προς αποχώρηση.

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (17/05) στον ΣΚΑΙ, το οποίο περιελάμβανε ένα δυνατό αγώνισμα ασυλίας, εντάσεις και μια υποψηφιότητα.

Οι παίκτες, οι οποίοι έχουν αλλάξει ομάδες μετά από απόφαση της παραγωγής του Survivor, προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, ωστόσο στα αγωνίσματα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Οι ομάδες "ρίχτηκαν" στη μάχη διεκδικώντας την ασυλία, με τους νέους Μπλε να κερδίζουν και τους νέους Κόκκινους να χάνουν. Λόγω της ήττας, οι Κόκκινοι προχώρησαν σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας, την οποία κατάφερε να πάρει η Στέλλα.

Η Στέλλα, όμως, δεν κινδύνευε ούτως ή άλλως, καθώς προηγουμένως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ενεργοποιείται "ο κανόνας των δύο", σύμφωνα με τον οποίον αν σε μια ομάδα παραμείνουν μόνο δύο άτομα του ίδιου φύλου, δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, με τα αποτελέσματα της κάλπης να "δείχνουν" τον Σπύρο Μαρτίκα.

Όπως είπε ο παίκτης, ο ίδιος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον βγάλουν στον τάκο.

Survivor: Καβγάδες στο συμβούλιο του νησιού

Στο συμβούλιο του νησιού "άναψαν" τα αίματα, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα να έρχονται για άλλη μια φορά σε σφοδρή αντιπαράθεση.

Ο Τάκης κατηγόρησε τον Σπύρο πως "άφησε" την ατομική ασυλία και την διεκδίκησε όπως έπρεπε, με εκείνον να του απαντά πως θέλει να στηρίξει τα νέα παιδιά της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Τάκης για άλλη φορά δήλωσε πως ο Μαρτίκας έχει "πληρωμένα κινητά" έξω από το Survivor, για να τον ψηφίζουν και να παραμένει στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως μόνο ο ίδιος έχει πει την αλήθεια τόσο καιρό.

Επίσης, ο Τάκης έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο εκ μέρους του Μαρτίκα και άλλων παικτών, ώστε να τον διώξουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε αντιπαράθεση ήρθαν και η Στέλλα με τον Άρη, με τον τελευταίο να ξεσπά επειδή εμπλέκεται συνεχώς το όνομά του στις συζητήσεις.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση