Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor spoiler: Αυτοί παίρνουν τη 2η ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 13:59 Survivor spoiler: Αυτοί παίρνουν τη 2η ασυλία

Μπλε ή κόκκινοι;

Πανικός θα γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη δεύτερη ασυλία.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor η κόντρα που έχει ο Τάκης Καραγκούνιας με σχεδόν όλους τους άλλους παίκτες σε Κόκκινη και Μπλε ομάδα.

Μάλιστα ο μισθοφόρος αποφασίζει να φτιάξει το δικό του κατάλυμα και να φύγει στη ζούγκλα, ενώ περιμένει πως και πως να γίνει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ατομικό για να μην έχει κανέναν ανάγκη.

Survivor διαρροή 18/5: Ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία;

Οι δύο ομάδες μπαίνουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική.

Από τη μία πλευρά οι Κόκκινοι θέλουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να μην είναι αυτοί που θα έχουν υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και να μεταφέρουν το άγχος και στην μπλε ομάδα.

Από την άλλη οι νέοι Μαχητές, έχουν στόχο να κάνουν το 2/2 και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού χωρίς κανένα άγχος ότι χρειάζεται να βάλουν σε διαδικασία αποχώρησης έναν από τους συμπαίκτες τους.

Η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ σκληρή και θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Σύμφωνα με το sportime.gr, η μπλε ομάδα είναι αυτή που θα πάρει ακόμα μία νίκη και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους Κόκκινους.

Survivor διαρροή 18/5: Τι θα γίνει στο συμβούλιο;

Από κει και πέρα το μεγάλο ενδιαφέρον μεταφέρεται στο συμβούλιο και στο τι θα επιλέξει η κόκκινη ομάδα για δεύτερο υποψήφιο που θα ακολουθήσει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το μεγάλο φαβορί φυσικά είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ειδικά μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο της Τρίτης, ενώ και η Στέλλα θα πρέπει να δώσει έναν ακόμα υποψήφιο, έχοντας την ατομική ασυλία.