Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 11:06 Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση αυτό του Survivor το βράδυ της Τετάρτης. Εκτός εαυτού ο Τάκης Καραγκούνιας. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά και από την αποψινή ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Σε ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις οι παίκτες συγκρούστηκαν με τον Τάκη Καραγκούνια να βγαίνει για ακόμα μια φορά εκτός εαυτού.

"Να ξεκινήσω από τον Μαρτίκα που με έχει χαρακτηρίσει κακό πνεύμα, νοσηρό. Μετά από φαρμακοποιός προφανώς είναι και ψυχολόγος και κρίνει ότι εγώ πρέπει γυρίσω στην πατρίδα να ξεκουραστώ, γιατί δεν αντέχω. Να τον πληροφορήσω τον Μαρτίκα και όλους εδώ μέσα και τον κόσμο εκεί έξω, ότι έχω ζήσει καταστάσεις στη ζωή μου που δεν θα άντεχαν ούτε δέκα δευτερόλεπτα.

Αντέχω τα πάντα. Έχω αντέξει τραυματισμούς, τον θάνατο του πατέρα μου και είμαι εδώ για τον ιερό σκοπό που είναι η κόρη μου. Μαρτίκα, χαλάρωσε και κοίτα να δεις εσύ τι θα κάνεις. Σταμάτα να το παίζεις κριτής των πάντων και των όλων με τις αερολογίες σου".

Πηγή: news247.gr