Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 12:09 Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα (video)

Θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν οι «κόκκινοι» ή θα κάνουν το 2-0 οι «μπλε».

Πρώτος αγώνας ασυλίας χθες (30/5) στο Survivor γι’ αυτήν την εβδομάδα και ακόμη μία ήττα για τους «κόκκινους».

Οι «μπλε» έχουν πάρει φόρα και πάνε από νίκη σε νίκη και η πεντάδα φαίνεται αποφασισμένη και έτοιμη να μείνει στο παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι να γίνει ατομικό.

Για δέκατη φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως έχει αποδειχθεί πως είναι ο «εξολοθρευτής» του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Θα καταφέρει να μείνει για ακόμη μια εβδομάδα στο παιχνίδι; Φυσικά θα παίξει ρόλο ποιοι παίκτες θα κάτσουν δίπλα του.

Survivor Spoiler 31/5: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Πάμε όμως στα σημερινά, όπου θα μάθουμε τους υπόλοιπους υποψηφίους. Πού θα κάτσει αυτή τη φορά η μπίλια; Κόκκινο ή Μπλε; Θα καταφέρουν -επιτέλους- οι «κόκκινοι» να σηκώσουν κεφάλι ή θα πάνε σε Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψηφίους για αποχώρηση;

Η απάντηση είναι όχι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr ακόμη μια ήττα θα έρθει για τους «κόκκινους», με τους «μπλε» να είναι θεατές στο Συμβούλιο.

«Μπλε», λοιπόν, οι νικητές και της δεύτερης ασυλίας, οπότε θα επανέλθουμε σύντομα με το αποτέλεσμα για τον δεύτερο υποψήφιο, αλλά και για τον τρίτο τον οποίο θα υποδείξει ο Τάλα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Πηγή: newsbomb.gr