Survivor: "Θέλω να φύγω, ψηφίστε με" - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 10:19 Survivor: "Θέλω να φύγω, ψηφίστε με" - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τεντωμένα τα νεύρα και στο αποψινό Survivor ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε. Δεν άντεξε και ζήτησε από τον κόσμο να τον ψηφίσει. Ποιοι οι τρεις υποψήφιοι.

Τελειωμό δεν έχουν οι εντάσεις τον τελευταίο καιρό στο Survivor, κάτι που είδαμε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης.

Για ακόμα μια φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο στόχαστρο των μπλε, με τον ίδιο μάλιστα να ξεσπά και να ζητά από τον κόσμο να τον ψηφίσει να αποχωρήσει.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης "ξεσκέπασαν" το σχέδιο που φαίνεται να ακολουθεί ο Σπύρος για την εξόντωση των συμπαικτών του, με τους δυο τους να δηλώνουν πως σε περίπτωση που η ομάδα τους χάσει την ασυλία στο σημερινό αγώνισμα θα ήθελαν να ψηφιστούν για να αναμετρηθούν μαζί του και να καταφέρουν να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Η Ασημίνα μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της που ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, κατηγορώντας τον πως ψάχνει να βρει κάτι για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας ανοιχτά την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως ήταν εκείνη που ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να πλέξει το εγκώμιό της κατά την αποχώρησή του και να πει πως εκείνη αξίζει να κερδίσει το φετινό Survivor, για αντάλλαγμα μάλιστα ένα τραγούδι με την υπογραφή του Χρήστου Δάντη!

Η ένταση όμως συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης, καθώς οι Μπλε φάνηκε να ειρωνεύονται το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα ενόψει της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του νησιού, βάσει του οποίου, σε περίπτωση ήττας της κόκκινης ομάδας, ο παίκτης "υποσχέθηκε" ότι θα στηρίξει και τα τέσσερα παιδιά και ευχήθηκε μάλιστα να αποχωρήσει προκειμένου να δώσει χώρο στους νέους παίκτες.

Το σχέδιο του Μαρτίκα προκάλεσε όπως ήταν φυσικό την ειρωνεία των παικτών της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι δεν φάνηκε να πιστεύουν στιγμή πως ο παίκτης θα "θυσιαστεί" για κάποιον από τους συμπαίκτες του και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι μπλε συνέχισαν το σερί τους και κέρδισαν και αυτόν τον αγώνα, στέλνοντας τους κόκκινους σε ένα ακόμα Συμβούλιο του νησιού για μία κρίσιμη ψηφοφορία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και άρα να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, οι κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο.

Η κάλπη, λοιπόν, έφερε τη Μαίη Εμμανουηλίδου δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Ταλάντσεβ υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια για την ομάδα του, την Στέλλα Ανδρεάδου.

Έτσι, οι Μαίη Εμμανουηλίδου, Στέλλα Ανδρεάδου και Σπύρος Μαρτίκας θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση