Disney: Πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία για τον «Πινόκιο» με τον Τομ Χανκς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 11:41 Disney: Πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία για τον «Πινόκιο» με τον Τομ Χανκς

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ της live action ταινίας που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

H Disney αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα της επερχόμενης live action ταινίας «Πινόκιο» (Pinocchio) με τον Τομ Χανκς, μέσα από το πρώτο teaser τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Τομ Χακς ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Τζεπέτο, θα έχει δίπλα του τον 14χρονο Βρετανό ηθοποιό, Μπέντζαμιν Έβαν Έινσγουορθ (The Haunting of Bly Manor), ο οποίος θα δανείσει τη φωνή στον Πινόκιο. Στο Pinocchio παίζουν ακόμα οι Σίνθια Ερίβο στον ρόλο της Μπλε Νεράιδας και ο Γκόρντον-Λέβιτ ο οποίος θα δανείσει την φωνή του στον Τζίμινι Κρίκετ.

Η σκηνοθεσία του live-action ανήκει στον Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Στην επίσημη σύνοψη του φιλμ διαβάζουμε: Όταν ο ξυλουργός Τζεπέτο βλέπει ένα αστέρι που πέφτει, εύχεται η μαριονέτα που μόλις ολοκλήρωσε, ο Πινόκιο, να μπορούσε να γίνει αληθινό αγόρι.

Το βράδυ η Μπλε Νεράιδα εκπληρώνει την επιθυμία του Τζεπέτο και ζητά από τον Τζίμινι Κρίκετ να λειτουργήσει ως η συνείδηση του ξύλινου αγοριού.

Όμως ο αφελής και ευκολόπιστος Πινόκιο πέφτει στα νύχια του πονηρού Honest John ο οποίος τον παρασύρει στο αμαρτωλό Νησί της Απόλαυσης.

Θυμίζουμε ότι η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney κυκλοφόρησε το 1940 και μέχρι σήμερα παραμένει μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Το νέο Pinocchio θα κυκλοφορήσει απευθείας στο Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση