Survivor Spoiler: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 12:46 Survivor Spoiler: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

 

Σπύρος Μαρτίκας, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στέλλα Ανδρεάδου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώηρηση από το Survivor 5. Ποιος εγκαταλείπει απόψε τον Άγιο Δομίνικο.

Για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας αγωνίζονται στο επεισόδιο της Τετάρτης (01/06) οι παίκτες του Survivor, ωστόσο για τους Κόκκινους τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα καθώς ένας παίκτης της ομάδας θα αποχωρήσει οριστικά από το reality επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών του με τις συγκρούσεις με τις συγκρύσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ χλιαρές είναι και οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, καθώς όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (01/06) η Μαίη Εμμανουηλίδου δηλώνει πως δεν πιστεύει τα καλέσματα του φαρμακοποιού, αποκαλώντας τον ειρωνικά "βασιλιά του παιχνιδιού".

Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στον στίβο μάχη για να διεκδικήσουν το σημαντικότερο και τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί συγκίνηση και φέρνει δάκρυα στους παίκτες, οι οποίοι θα αγωνιστούν με όση δύναμη τους έχει απομείνει.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες της κόκκινης ομάδας περιμένουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, να θέλουν τη Στέλλα Ανδρεάδου να είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι. Φυσικά, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν θα αρέσει καθόλου στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (01/06)

","width":136,"height":146}}}

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση