Survivor: Απίστευτη ανατροπή που τους άφησε άφωνους - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 09:31 Survivor: Απίστευτη ανατροπή που τους άφησε άφωνους - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σόκαρε τους παίκτες των δύο ομάδων. Ποιος χαιρέτησε το φετινό Survivor.

Ακόμα μία ανατροπή στην αποχώρηση του φετινού Survivor, με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να σοκάρει κόκκινους και μπλε καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.

Οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού μετά από ένα ακόμη δύσκολο αγώνισμα, το οποίο ανέδειξε νικητές και πάλι τους μπλε, γεγονός που έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην κόκκινη ομάδα.

Survivor: Βρισηίδα εναντίον Κόκκινων - "Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου"

Και στο αποψινό επεισόδιο οι εντάσεις ξεκίνησαν από νωρίς, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να κατηγορεί τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ότι της επιτίθενται και προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά της, ενόψει και της αλλαγής του παιχνιδιού που θα γίνει ατομικό, καθώς το reality επιβίωσης μπαίνει στην τελική ευθεία.

"Ελπίζω ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος αυτή τη φορά με την πάρτη μου, γιατί χωρίς να τους κάνω κάτι όλο μου επιτίθενται. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά και να μου σπιλώσουν το όνομα, γιατί ξεκινάμε στο ατομικό και ξέρουν ότι έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό και είμαι μία παίκτρια που αγαπάει ο κόσμος", λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Survivor: Όλοι οι μπλε απέναντι στον Μαρτίκα - "Είστε τσάμπα μάγκες"

Οι τσακωμοί συνεχίζονται και στο Συμβούλιο του νησιού, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο στόχαστρο των μπλε. Ο ίδιος τους αποκάλεσε "τσάμπα μάγκες", ενώ αυτοί, εμμέσως πλην σαφώς, τον χαρακτήρισαν "κωλοτούμπα". Ο λόγος; Ότι ενώ μέχρι πρότινος ζητούσε από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει, λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ο ίδιος είπε ότι "αν παραμείνω θα σταματήσω να προσβάλω τον κόσμο και δεν θα ζητώ να φύγω"

Τόσο η Ασημίνα όσο και ο Άρης Σοϊλέδης τα έβαλαν με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, τον οποίο χειροκροτούσαν ειρωνικά για όσα έλεγε. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μάλιστα είπε για τον Σπύρο ότι "χαρίζει ωραίες στιγμές γέλιου στον κόσμο εντός και εκτός αγώνα".

Survivor: Ανατροπή που σόκαρε τους παίκτες - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί. Υπενθυμίζεται πως, οι Μαίη Εμμανουηλίδου, Στέλλα Ανδρεάδου και Σπύρος Μαρτίκας (όλοι από την κόκκινη ομάδα) ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο ψήφισε και αποφάσισε ποιος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, έβαλε τέλος στην αγωνία των κόκκινων, ανακοινώνοντας πως αυτή που αποχωρεί είναι η Στέλλα Ανδρεάδου. Στο άκουσμα του ονόματός της, αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού φαίνεται πως δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, η οποία βέβαια δεν άρεσε στους μπλε, καθώς ήλπιζαν σε αποχώρηση του Μαρτίκα.

"Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί. Είμαι ευγνώμων που το έζησα κι πήρα φοβερά μαθήματα ζωής για εμένα. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά. Θα βγω καλύτερος άνθρωπος έξω", είπε η Στέλλα πριν χαιρετίσει το φετινό Survivor.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση