Survivor Trailer: Καβγάς με Ασημίνα και Σταυρούλα - "Έπρεπε να παίξω με την πατερίτσα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 09:34 Survivor Trailer: Καβγάς με Ασημίνα και Σταυρούλα - "Έπρεπε να παίξω με την πατερίτσα"

Σε σύγκρουση θα έρθουν η Ασημίνα και η Σταυρούλα στο Survivor. Οι παίκτες ρίχνονται στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Δείτε το trailer της Δευτέρας (06/06).

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να δουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (06/06), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Ασημίνα και η Σταυρούλα έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, εξαιτίας κάποιων σχολίων της δεύτερης προς την πρώτη.

Η Σταυρούλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

"Έπρεπε να παίξω με την πατερίτσα για χάρη της Σταυρούλας", απαντά ειρωνικά η Ασημίνα, τονίζοντας πως "έπεσαν" οι μάσκες.

Οι παίκτες θα δώσουν απόψε σκληρή μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, σε ένα αγώνισμα για γερά νεύρα.

Η χαμένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, πράγμα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς το Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν απομείνει είναι πολύ λίγοι.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (06/06)

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση