Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 09:23 Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία στο Survivor και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η σημαντική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Γεμάτο ένταση και ανατροπές ήταν το νέο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/06) στον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται πως μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού για "ανακάτεμα" των παικτών, οι νέες ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κόκκινη Ομάδα: Στάθης Σχίζας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιώργος Ταλάντσεβ, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας.

Μπλε Ομάδα: Νίκος Γιάννης, Άρης Σοιλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δύο νέες ομάδες "ρίχτηκαν" στη μάχη για την διεκδίκηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, ωστόσο, λίγο πριν το αγώνισμα, ο παρουσιαστής του Survivor έκανε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση.

Όπως είπε, από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχουν ατομικές ασυλίες. Έτσι, πλέον θα υπάρχουν τρεις αγώνες ασυλίας μέσα στην εβδομάδα, αλλά και τρία συμβούλια, αντί για δύο, μέσα από τα οποία και θα "βγαίνουν" οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε

Νικήτρια ομάδα στον στίβο μάχης αναδείχθηκε η Μπλε, επομένως οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, από την κάλπη των Κόκκινων προέκυψε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πρόκειται για την 10η φορά που είναι υποψήφιος ο παίκτης, ο οποίος δήλωσε πως αυτή τη φορά δεν θα στηρίξει κάποιον και θα αφήσει τον κόσμο να επιλέξει.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση