Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 14:26 Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)

Θα κάνουν το 2-0 οι «μπλε» ή θα ισοφαρίσουν οι «κόκκινοι»;

Μία μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor, πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλέον θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας (από δύο), ενώ δεν θα υπάρξει αγώνας ατομικής.

Αυτό σημαίνει πως στον… τάκο θα βγουν τουλάχιστον τρεις παίκτες αυτή την εβδομάδα, με τον πρώτο να τον ξέρουμε ήδη. Οι «μπλε» πήραν ακόμη μία νίκη χθες και έτσι οι αντίπαλοί τους πήγαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ανέδειξαν για 10η φορά υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ας πάμε στο σημερινό επεισόδιο, όπου θα δούμε την απόλυτη ρήξη στις σχέσεις Μαρτίκα - Βρισηίδας με την τελευταία να ξεσπά κατά πάντων.

Το Συμβούλιο του Νησιού θα βγάλει... ειδήσεις και ουσιαστικά θα καθορίσει εξελίξεις. Πριν αυτό όμως, «κόκκινοι» και «μπλε» αναμετρώνται στον στίβο μάχης με φόντο την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Θα καταφέρουν οι «μπλε» να κάνουν το 2-0 και ουσιαστικά να ρίξουν στο καναβάτσο (ξανά) την κόκκινη ομάδα, υποχρεώνοντάς την να βγάλει και δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Η απάντηση είναι όχι!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari, οι «κόκκινοι» θα δουν... άσπρη μέρα, θα κάνουν μεγάλο παιχνίδι και θα κατακτήσουν τη νίκη μετά από καιρό, ισοφαρίζοντας τη σειρά των ασυλιών της εβδομάδας σε 1-1.

Και φυσικά, αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα πηγαίνει στο Συμβούλιο του Νησιού και θα πρέπει να βγάλει και εκείνη με τη σειρά της τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση