Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 14:53 Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Πάμε για ψηφοφορία - ντέρμπι! Ποια ομάδα θα βγάλει δύο υποψήφιους;

Δύο αγώνες ασυλίας έχουμε δει αυτήν την εβδομάδα με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει από μία νίκη. Χθες (7/6) οι «κόκκινοι» σήκωσαν -επιτέλους- κεφάλι και πήραν νίκη μετά από 10 μέρες και έτσι οι «μπλε» οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ψήφισαν τη Βρισηίδα.

Έτσι η νεαρή θα κάτσει δίπλα στον πρώην αγαπημένο της, Σπύρο, ο οποίος βγήκε πρώτος υποψήφιος τη Δευτέρα (6/6) μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας. Απόψε θα δούμε ακόμα ένα Συμβούλιο του Νησιού γεμάτο ένταση με τον Σπύρο Μαρτίκα να τα βάζει ξανά με την Ασημίνα, εκείνη να τον εκλιπαρεί να μην αναφέρει καν το όνομά της, ποτέ ξανά και τη Βρισηίδα να απορεί.

Πριν, ωστόσο, θα δούμε «κόκκινους» και «μπλε» να μάχονται για την κατάκτηση της τρίτης ασυλίας. Θα καταφέρουν οι «κόκκινοι» να πάνε για δεύτερη σερί ημέρα ως... θεατές στο Συμβούλιο του Νησιού; Η απάντηση είναι όχι!

Οι «κόκκινοι» γνωρίζουν την ήττα στην τρίτη ασυλία και έτσι οι «μπλε» θα πάνε εκείνοι ως θεατές στο Συμβούλιο, για να δουν τους αντιπάλους τους να ψηφίζουν για τον δεύτερο υποψήφιό τους για αποχώρηση και τρίτο συνολικά. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ! Έτσι συμπληρώνεται η τριάδα αυτής της εβδομάδα και το κοινό απόψε το βράδυ παίρνει ξανά τη σκυτάλη στα χέρια του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση