Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και η ομάδα που κερδίζει απόψε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 12:01 Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και η ομάδα που κερδίζει απόψε

Ακόμη μία αποχώρηση για το ριάλιτι επιβίωσης το οποίο οδεύει προς το τέλος του

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Στο αγώνισμα ασυλίας, «Κόκκινοι» και «Μπλε» διασταύρωσαν τα ξίφη τους με σκοπό να κερδίσουν και να… γλιτώσουν μία ακόμα ψηφοφορία.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα, ενώ οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού, βγήκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση o οποίος είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ποια ομάδα κερδίζει;

Σύμφωνα με τα Spoiler, η μπλε είναι η ομάδα που κερδίζει, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να μένουν ξανά στον πάγκο παρακολουθώντας τους μπλε να απολαμβάνουν το έπαθλο. Πεινασμένοι και κουρασμένοι θα πάνε στο συμβούλιο προκειμένου να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού.

Survivor Spoiler 9-6 αποχώρηση: Ποιος φεύγει σήμερα

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ καθώς πλησιάζει η επόμενη αποχώρηση του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας μιλά για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Βρισηίδα μου τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ θεμιτό. Είμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θα αλλάξουν όλα. Θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα φύγει η Βρισηίδα, πραγματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποιος η ποια θα πάρει τη δάδα και εν συνεχεία το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari, απόψε αποχωρεί από το Survivor η Βρισηίδα.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση