Survivor: Αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και το Twitter «ανακουφίστηκε» - Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 09:38 Survivor: Αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και το Twitter «ανακουφίστηκε» - Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα

Πέμπτη βράδυ και οι δυο ομάδες του Survivor, η μπλε και η κόκκινη, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Αυτή τη φορά στον τάκο βρέθηκαν δύο παίκτες από την κόκκινη ομάδα του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ και μία από την μπλε ομάδα, η Βρισηίδα Ανδριώτου. Για κάποιον λοιπόν έμελλε να είναι και η τελευταία ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος στο Survivor έφτασε και όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός… ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κλήθηκε να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά» τόνισε με δάκρυα στα μάτια το γοητευτικό μοντέλο.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος από την ψηφοφορία του κοινού έκανε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να πλαντάξει στο κλάμα.

Δείτε βίντεο:

Το Twitter από την άλλη δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε πολύ με την συγκεκριμένη αποχώρηση, με τις αναρτήσεις των χρηστών να στάζουν… χολή.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που κυκλοφορούν στο Twitter:

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση