Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor spoiler: Αυτοί οι νέοι αρχηγοί – Έτσι διάλεξαν τις νέες ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 12:35 Survivor spoiler: Αυτοί οι νέοι αρχηγοί – Έτσι διάλεξαν τις νέες ομάδες

Νέοι αρχηγοί, νέες ομάδες στο Survivor από την ερχόμενο Κυριακή. Ποιοι είναι αρχηγοί, πως επέλεξαν τις ομάδες;

Survivor 11/6 spoiler: Η εκτίμηση μας ήταν ορθή για μία ακόμα φορά. Το Survivor έχει νέους αγώνες κατάταξης την ερχόμενη Κυριακή. Όλες οι πληροφορίες για το ποιες θα είναι οι νέες ομάδες και ποιος ο τρόπος που βγήκαν αυτές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι στα χέρια μας.

Αρχικά, η εκτίμησή μας έλεγε πως ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι αρχηγός, μιας και δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη τους αυτούς τους αγώνες κατάταξης. Αυτό και έκανε. Ο καλύτερος παίκτης του Survivor είχε την καλύτερη επίδοση και ήταν ο ένας αρχηγός. Ο Άρης Σοϊλέδης διάλεξε να κρατήσει την μπλε μπαντάνα και φυσικά είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει πρώτος παίκτες. Απέναντί του ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο Τάλα είναι ο παίκτης που κέρδισε το δεύτερο… περιβραχιόνιο!

Ο Γιώργος Λιανός πριν από τους αγώνες κατάταξης ανακοινώνει μία ακόμα ανατροπή. Αυτή έχει να κάνει με τα αγωνίσματα ασυλίας. Σας είχαμε πει πως η παραγωγή ήθελε ακόμα μία εβδομάδα κανονικής ροής. Αυτό όμως έπρεπε και να της κάτσει. Πως θα γινόταν; Έπρεπε να μην αποχωρήσει γυναίκα. Η Βρισηίδα βρέθηκε εκτός παιχνιδιού όμως. Η τηλεθέαση δεν θα… χαρεί με αυτό.

Survivor 11/6 spoiler: Πως διάλεξαν οι δύο αρχηγοί;

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε το δικαίωμα να διαλέξει πρώτος. Σας μεταφέρω με επιφύλαξη όσα μου είπε ο άνθρωπός μου στον Άγιο Δομίνικο. Η επιλογή του Σοϊλέδη ήταν ο Νίκος Γιάννης! Με άλλα λόγια, ανταπέδωσε την επιλογή της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Τάλα δεν ήθελε να κάνει το λάθος του Στάθη και να πάρει την Σταυρούλα. Θέλησε απέναντι σε δυνατούς δύο δυνατούς άνδρες να πάρει ένα δυνατό άνδρα μαζί του. Αυτός ήταν ο Στάθης. Κρατήστε μια πισινή μήπως επέλεξε πρώτα τη Μαίη. Στάθης όμως το πιο πιθανό.

 

Σε κάθε περίπτωση η επόμενη επιλογή του Σοϊλέδη ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο Τάλα στη συνέχεια πήρε την Μαίη (αν δεν είχε μείνει ο Στάθης αμανάτι, που δεν θα είχε μείνει). Ο Τάλα ήθελε να εξασφαλίσει οπωσδήποτε πως θα έχει μαζί του τη Θωμαΐς. Είναι σεβαστό. Διότι, σε αυτά μετράει και η ψυχολογία. Τελευταία επιλογή του Σοϊλέδη ήταν η Ασημίνα και ο Σπύρος Μαρτίκας έμεινε πάλι στο τέλος για να πάει στους κόκκινους.

Μπλε

Άρης Σοϊλέδης
Νίκος Γιάννης
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Ασημίνα Χατζηανδρέου

Κόκκινοι

Γιώργος Ταλάντσεβ
Στάθης Σχίζας
Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
Σπύρος Μαρτίκας

πηγή: sportime.gr