Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία και ποιος βγαίνει στον "τάκο"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 11:18 Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία και ποιος βγαίνει στον "τάκο"

Με νέους κανόνες το ριάλιτι επιβίωσης στον δρόμο για τον τελικό.

Στενεύουν τα περιθώρια στο Survivor όσο οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό, με τους οκτώ εναπομείναντες παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Πλέον, το ριάλιτι επιβίωσης έχει γίνει ατομικό και τα αγωνίσματα δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, αυτός που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο, όπως προβλέπουν τα spoilers, η δεύτερη ατομική ασυλία θα πάει και πάλι στον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι πολύ ψηλά αγωνιστικά, αφήνοντας πίσω του άλλους δυνατούς παίκτες.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα θα βρεθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που είναι προτελευταία στην κατάταξη δυναμικότητας.

Δείτε βίντεο:

Survivor Spoiler: Νέος καβγάς Ασημίνας – Μαρτίκα

Πάντως, το συμβούλιο του νησιού δεν θα είναι ήρεμο, αφού τα αίματα θα ανάψουν ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με αιχμή τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο φαρμακοποιός ισχυρίζεται ότι παρόλο που η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ανέβει αγωνιστικά, οι συμπαίκτες της την ψήφισαν να αποχωρήσει.

Από την πλευρά της, η Ασημίνα διαφωνεί με τον Σπύρο σχετικά με την ψηφοφορία, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση. “Είναι κάτι που το πιστεύω, το λέω και τίποτα άλλο” επιμένει η παίκτρια ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδος. “Μήπως έχεις μείνει μόνη Ασημίνα” λέει ο Μαρτίκας και προσθέτει: “Πορεύσου μόνη σου Ασημίνα”.

Την ίδια ώρα, ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζει ότι ο Σπύρος κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα αποχωρήσει.

Survivor: Ο νέος κανονισμός που ανατρέπει τα δεδομένα

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και την κατάταξη δυναμικότητας των οκτώ παικτών, που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής πριν από την ψηφοφορία, στο Survivor πλέον ο κάθε παίκτης που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση θα μπορεί να “σωθεί”, εφόσον κατακτήσει δύο ατομικές ασυλίες και θα μπορεί να υποδείξει και τον “αντικαταστάτη” του.