GNTM: Αυτή είναι η τέταρτη κριτής - Το εκκεντρικό μοντέλο με τα τεράστια φρύδια που κάνει διεθνή καριέρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 14:18 GNTM: Αυτή είναι η τέταρτη κριτής - Το εκκεντρικό μοντέλο με τα τεράστια φρύδια που κάνει διεθνή καριέρα

To μοντέλο και ακτιβίστρια κατά του bullying, Σοφία Χατζηπατέλη, είναι γνωστή διεθνώς για τα χαρακτηριστικά φρύδια της που αρνείται να πειράξει.

Tο GNTM επιστρέφει με τη Βίκυ Καγιά στα ηνία της και εντελώς νέα κριτκή επιτροπή. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η κριτική επιτροπή μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Μονακό, όπου βάφτισε τον γιο της, η Καγιά μπήκε στο στούντιο και ξεκίνησε γυρίσματα.

Η νέα σύνθεση του ριάλιτι μόδας ανακοινώθηκε και επίσημα από το Star και έχει πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα η κριτική επιτροπή θα περιλαμβάνει τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και το μοντέλο ελληνο - κυπριακής καταγωγής με τα χαρακτηριστικά φρύδια, Σοφία Χατζηπαντέλη.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη η οποία δεν μιλάει ελληνικά, όπως είδαμε στο βίντεο, θα είναι η νέα κριτής του GNTM 5.

Η φετινή coach θα είναι η Έλενα Γαλύφα, η οποία θα είναι και special guest κριτής και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντέλη

Η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι άγνωστη στους περισσότερους, ωστόσο είναι ιδιαίτερα γνωστή στον κόσμο των social media αλλά και στη διεθνή σόουμπιζ.

Η ίδια έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram, έχει κάνει διεθνή καριέρα, εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά και πασαρέλες στο εξωτερικό διάσημων σχεδιαστών, ενώ έχει υπάρξει μούσα του Jean Paul Gaultier.

Το μοντέλο ξεχωρίζει για τα πολύ πυκνά και ενωμένα φρύδια της. Κέρδισε την προσοχή του κοινού στη Μεγάλη Βρετανία το 2017 κι εμφανίστηκε πρώτη φορά σε fashion shows κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, το 2020.

Έχει συνεργαστεί με διάσημα brands, συμπεριλαμβανομένων τη Guess Jeans και την Polaroid, ενώ είναι μούσα του jeanpaulgaultier.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση