Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση και ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 13:05 Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση και ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αναμένεται να καθηλώσει τους πάντες με το σημερινό ανατρεπτικό του επεισόδιο.

Όσο το παιχνίδι προχωράει και μπαίνει στην τελική του ευθεία, τόσο θα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίες για τους παίκτες, με τις εντάσεις να μην λείπουν ούτε σήμερα και την Ασημίνα να γίνεται μαλλιά κουβάρια με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, οι εναπομείναντες στον Άγιο Δομίνικο παίκτες του Survivor αναμένεται να δώσουν μια σκληρή μάχη με φόντο την 3η ασυλία της εβδομάδας που διανύουμε.

Survivor διαρροή 15/6:  Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σπύρος Μαρτίκας και Ασημίνα έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού από τις ψηφοφορίες των παικτών της Δευτέρας και της Τρίτης και όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στις αποψινές εξελίξεις.

Απόψε, λοιπόν, θα ολοκληρωθεί το... παζλ των υποψηφιοτήτων και θα πάρει τη σκυτάλη το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του θα καθορίσει για ακόμη μια εβδομάδα τις εξελίξεις και θα στείλει τον παίκτη που θα τερματίσει στην τελευταία θέση, πίσω στην Ελλάδα, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari.gr, οι υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας δεν θα είναι τρεις, αλλά τέσσερις. Τρίτος υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ενώ με μεγάλη αγωνία αναμένεται και η αποκάλυψη του προσώπου που θα συμπληρώσει την τελική τετράδα.

Survivor διαρροή 15/6:  Αυτός κερδίζει την 3η ασυλία!

Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να μοιάζει κυριολεκτικά ασταμάτητος το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως η εβδομάδα που διανύουμε έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα ανατρέποντας τις ισορροπίες.

Όλοι οι παίκτες δίνουν την δική τους μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι με το βλέμμα να βρίσκεται πάντα στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου το Twitter θέλει να βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Professor όμως δεν είναι αυτός που σήμερα θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το κολιέ της ασυλίας, κάτι που θα καταφέρει να κάνει σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες μια γυναίκα.

Ο λόγος για την Μαίη, που τον τελευταίο καιρό έχει αποδείξει πως είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, γεγονός που θα την κάνει να φτάσει στην κατάκτηση της 3ης ασυλίας.

Η Μαίη το απέδειξε και στα στατιστικά, καθώς έχει μπει στην πεντάδα των καλύτερων και είναι έτοιμη να το αποδείξει και σήμερα!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο του Survivor:

Πηγή: Dokari.gr, sportime.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση