Survivor spoiler: Μεγάλη έκπληξη ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 15:04 Survivor spoiler: Μεγάλη έκπληξη ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor

Διαδικασία αποχώρησης έχει απόψε το μενού στο Survivor, 2 εβδομάδες πριν την επιστροφή των παικτών στην Αθήνα για τον τελικό.

Σπύρος, Ασημίνα, Τάλα και Στάθης έδωσαν μάχη - είναι η αλήθεια - για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στην πόρτα της εξόδου και την έναρξη του ταξιδιού επιστροφής στην Ελλάδα.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο παίκτης που αποχωρεί; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari.gr, o παίκτης που φέυγει είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ψάχνουν νύφη για τον Σπύρο Μαρτίκα – Η «αγγελία» από τον Άγιο Δομίνικο

Τα συναισθήματα και οι σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο φετινό Survivor στο οποίο ο φαρμακοποιός έχει επιβιώσει για 10 φορές από διαδικασία αποχώρησης.

Αυτό το έχουν βιώσει για τα καλά και οι συμπαίχτες του οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να τον τρολάρουν για τα αισθήματά του αλλά και για το γεγονός ότι είναι πλέον μόνος του στο Survivor μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας.

Έτσι την ώρα που η Ασημίνα γκρίνιαζε για την υποψηφιότητά της, η Μαίη και ο Τάλα «δημοσίευσαν αγγελία» για νύφη προκειμένου να αποκαταστήσουν τον 45χρονο φαρμακοποιό από το Κερατσίνι.

«Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει. Φαρμακοποιός. Μάγειρας. Πάνω από όλα έχει μείνει 11 φορές στο Survivor. Εργένης. Ωραίος. Νικητής Survivor μόνος ψάχνει γυναίκα», έλεγαν πειράζοντας τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο ίδιος, πάντως, απάντησε με την υπενθύμιση ότι κάποια στιγμή που προσπάθησε να τηγανίσει και παραλίγο να βάλει φωτιά στην καλύβα και με αφορμή αυτό οι συμπαίκτες του δεν τον άφηναν να αποδείξει αν έχει ή όχι μαγειρικές ικανότητες.

 

 

Πηγή: newbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση