Survivor: Τέλος όσα ξέραμε - Τα πάντα αλλάζουν στο σημερινό (19/06) επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 11:36 Survivor: Τέλος όσα ξέραμε - Τα πάντα αλλάζουν στο σημερινό (19/06) επεισόδιο

Survivor: Το reality επιβίωσης φτάνει προς το τέλος του και πλέον αναμένονται μεγάλες ανατροπές.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (19/6) θα έρθουν τα πάνω κάτω, αφού ο παρουσιαστής του reality, Γιώργος Λιανός, θα ανακοινώσει σε κόκκινους και μπλε ότι οι ομάδες διαλύονται και ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και στα αγωνίσματα επάθλου.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα και στους αγώνες για τα έπαθλα να αγωνίζεστε ατομικά», λέει και οι παίκτες πετούν τις μπαντάνες τους.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας, με τις εντάσεις να μην λείπουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Λιανός τούς επιφυλάσσει μία έκπληξη.

Μετά την μετατροπή του αγώνα ασυλίας σε ατομικό, ήρθε η ώρα και για τον αγώνα επάθλου.

 

 

 

Η εξέλιξη αυτή κάνει τους παίκτες να πετάξουν την κόκκινη και την μπλε μπαντάνα και να δουν το παιχνίδι, έστω και λίγο πριν την λήξη, πιο ανταγωνιστικά.

Η απορία του Μαρτίκα για τον Άρη

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει την ίδια αίσθηση στο νέο επεισόδιο του Survivor αύριο (19/6). «Νιώσαμε χθες ότι οι τρεις πλησιάζουν τους τέσσερις. Δηλαδή ο Άρης να επιθυμεί να διαλέξει εμένα ξαφνικά;», τονίζει ο φαρμακοποιός, ο οποίος παραξενεύεται από τη συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Η Ασημίνα και ο Άρης, όμως, συνεχίζουν να έρχονται κοντά με την πρώτη να του εκμυστηρεύεται ότι θέλει να πει στον Στάθη ότι ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι ο κολλητός του, αφού πράττει ανάλογα με τα όσα γίνονται.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση