Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος ακυρώνεται – Θα αποδράσει ο Ακύλας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 10:01 Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος ακυρώνεται – Θα αποδράσει ο Ακύλας;

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση στο νέο επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω, καταρρακωμένη, φεύγει από το σπίτι του Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Ο μικρός καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει, ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

 
 

Άγριες Μέλισσες  Τετάρτη 22 Ιουνίου Επεισόδιο 135

Η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα. Ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει και η Αγορίτσα.

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει τη Βιολέτα, ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο, τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες  Πέμπτη 23 Ιουνίου Επεισόδιο 136

Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Θα τα καταφέρουν; Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της, ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού.

Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασής του, ενώ θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι. Το ίδιο βράδυ, ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση