Survivor Spoiler: Ανατροπή - Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 14:28 Survivor Spoiler: Ανατροπή - Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες που θα βγουν στον "τάκο".

Πολλές ανατροπές αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (22/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι παίκτες θα αναμετρηθούν σε έναν πολύ σημαντικό και απαιτητικό αγώνα, διεκδικώντας την ασυλία.

Την ίδια ώρα, μια μεγάλη κόντρα έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και σε μεγάλη μερίδα παικτών, οι οποίοι πετάνε τα "βέλη" τους στην παίκτρια, με αφορμή τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Η ένταση για το εν λόγω θέμα συνεχίζεται, με τους παίκτες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση στο Συμβούλιο. Μάλιστα, η Ασημίνα ακούγεται να λέει "Λένε ότι σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα. Μπορούμε να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι εδώ; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο".

Survivor Spoiler: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάνω - κάτω έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Με την Ασημίνα και Μαίη να βρίσκονται ήδη στον τάκο, μένει πλέον να μάθουμε ποιος ή ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι.

Τα "κουκιά" είναι μετρημένα, καθώς από τους επτά παίκτες, γνωρίζουμε ήδη τις δύο υποψήφιες, όπως και ότι ο Άρης είναι ασφαλής, καθώς κατέκτησε δύο ατομικές ασυλίες και έτσι δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Νίκος Γιάννης είναι εκείνος που κατακτά την ατομική ασυλία σήμερα, βγαίνοντας εκτός ψηφοφορίας.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού θα βρεθούν μαζί με την Μαίη και την Ασημίνα, η Σταυρούλα και ο Σπύρος.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (22/06)

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση