Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler 23/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 11:02 Survivor Spoiler 23/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη

Έρχονται τα πάνω - κάτω! Ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με εντάσεις καθώς ο Νίκος Γιάννης δε δίστασε να μιλήσει με «σκληρά» λόγια για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτοντας και ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα του.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι "εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου", σ ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» είπε ο παίκτης του Survivor φανερά συγκινημένος.

","width":136,"height":146}}}

«Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα» πρόσθεσε.

Νέος… νικητής στο αγώνισμα

 

 

 

Επιπλέον, στο επεισόδιο της Τετάρτης πέρα από αρκετές εντάσεις είδαμε να απουσιάζει από τον στίβο μάχης ο κορυφαίος αγωνιστικά Άρης Σοϊλέδης, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι παίκτες να αγωνιστούν με την ελπίδα πως θα φορέσουν το κολιέ στο λαιμό τους.

Το τρίτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας κέρδισε ο Νίκος Γιάννης και έτσι μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη ήταν απλοί παρατηρητές των γεγονότων στο συμβούλιο που θα ακολουθούσε.

","width":136,"height":146}}}

Στην πορεία του επεισοδίου, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για ακόμα μία φορά, το πρόσωπο που θα συναντούσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στον τάκο.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

Ωστόσο τέσσερις θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν τα εισιτήρια της πρόκρισης για τον ημιτελικό της Αθήνας στις 5 Ιουλίου. Αυτός που αποχωρεί απόψε είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Σπύρος τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, ενώ Σταυρούλα, Ασημίνα και Μαίη θα παραμείνουν και θα διεκδικήσουν θέσεις στην τετράδα των ημιτελικών.