Survivor Spoiler (26/6): Ο νικητής της ασυλίας και οι υποψήφιοι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 12:47 Survivor Spoiler (26/6): Ο νικητής της ασυλίας και οι υποψήφιοι

Τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, με αγωνίσματα για την ατομική ασυλία.

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα του Survivor ξεκινάει από την Κυριακή (26/6). Οι έξι παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, αναμένεται να μπουν στον στίβο μάχης βλέποντας μπροστά τους το… Γαλάτσι και την παρουσία τους στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί εκεί.

Το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία, με τα αγωνίσματα για τις ατομικές ασυλίες να γίνονται σε μικρό χρονικό διάστημα και από την ερχόμενη εβδομάδα οι τέσσερις που θα απομείνουν θα μπουν κι αυτοί στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ο ημιτελικός κι ο τελικός, άλλωστε, διεξάγονται κάθε χρόνο εδώ και όπως συνηθίζεται μεταδίδονται ζωντανά από το Γαλάτσι.

Έτσι, στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6) θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, αυτή θα την κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης. Το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί, έπειτα, στη διεξαγωγή του Συμβουλίου του Νησιού, όπου θα μάθουμε το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην ψηφοφορία που θα διεξαχθεί θα ισοψηφήσουν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη. Έτσι, θα υπάρξει διπλή υποψηφιότητα από το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας της εβδομάδας.

Δείτε βίντεο:

Survivor: Ο δρόμος προς τον μεγάλο τελικό

Όπως έχει γίνει γνωστό από τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, η εβδομάδα που θα ξεκινήσει θα περιλαμβάνει δυο αποχωρήσεις, έτσι ώστε να αποχωρήσουν οι δυο από τους έξι παίκτες και να προκύψει η τελική τετράδα του ημιτελικού.

Οι παίκτες που θα απομείνουν στο παιχνίδι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και το Γαλάτσι για τις Live μεταδόσεις του τελευταίου σκέλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Αναλυτικά ο δρόμος προς τον τελικό

  • Κυριακή 26 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου
  • Δευτέρα 27 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου, ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού
  • Τρίτη 28 Ιουνίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Τετάρτη 29 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου
  • Πέμπτη 30 Ιουνίου: Ατομική ασυλία, ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου, ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού
  • Κυριακή 3 Ιουλίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Δευτέρα 4 Ιουλίου: Ψηφοφορία για πρόκριση ενός παίκτη από τους τέσσερις φιναλίστ στον τελικό
  • Τρίτη 5 Ιουλίου: Ημιτελικός, ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό και παίκτη που αποχωρεί, νέα ψηφοφορία για τη δεύτερη θέση στον τελικό
  • Τετάρτη 6 Ιουλίου: Τελικός, ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2022

Δείτε βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση