Survivor Spoiler: Η ανατροπή της χρονιάς! Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 11:49 Survivor Spoiler: Η ανατροπή της χρονιάς! Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν και πάμε σε ψηφοφορία που ίσως κρίνει και τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Νέα εβδομάδα και τελευταία για τους παίκτες στο Survivor και όπως φαίνεται οι εκπλήξεις δεν σταματούν.

Ήδη γνωρίζουμε από χθες (26/6) πως μετά από ισοψηφία, στον… τάκο βγήκαν οι Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, με τον Άρη Σοϊλέδη νωρίτερα να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, απόψε «σπάει» ο απίστευτο σερί του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε χάσει καμία ασυλία από τότε που έγινε ατομικό το παιχνίδι και το κολιέ κατακτά ο Νίκος Γιάννης. Βέβαια η νίκη του δεν τον βγάζει από υποψήφιο.

Το βράδυ στο συμβούλιου του νησιού θα δούμε τη μεγάλη ανατροπή. Και πάλι δεν θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά τέσσερις, καθώς και σήμερα έχουμε ισοψηφία! Η Σταυρούλα θα τεθεί στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού και την τετράδα θα κλείσει ο Άρης! Ναι, ο καλύτερος -αγωνιστικά- παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και αυτή η ψηφοφορία ίσως κρίνει πολλά.

Όλο αυτό το διάστημα, για τον ποδοσφαιριστή έχουν μιλήσει αρνητικά αρκετοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όμως εκείνος έδινε απαντήσεις αγωνιστικά. Το κοινό είναι όμως αυτό που κρίνει τα πάντα.

Αν καταφέρει ο Άρης και μείνει στο παιχνίδι μετά και από αυτή τη ψηφοφορία, φαίνεται πως δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί, στο φετινό Survivor δεν πρέπει να είμαστε για τίποτα σίγουρα, καθώς η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση