Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:07 Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας

Συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο Survivor. Μάχη σώμα με σώμα για τους έξι εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης.

Σκλήρη αναμένεται η αποψινή μονομαχία για τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι με όσα αποθέματα τους έχουν απομείνει ρίχνονται σε έναν ακόμα στίβο μάχης με στόχο φυσικά τον ημιτελικό και την τελική διεκδίκηση του επάθλου.

Λίγο πριν διαμορφωθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022 και οι τέσσερις πια φιναλίστ του reality επιβίωσης τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, τους παίκτες περιμένει ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/06).

Survivor: Η πιο κρίσιμη ψηφοφορία

Έτοιμοι να παίξουν με στρατηγική δηλώνουν οι παίκτες του Survivor, καθώς ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα μέχρι τώρα στον φετινό κύκλο.

"Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική, τη δική της στρατηγική, είναι απόλυτα λογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να μπαίνει η στρατηγική στη μέση", ακούγεται να λέει στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας ο Άρης Σοϊλέδης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τονίζει πως "αυτή είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία, μετά κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι

Survivor - Spoiler: Αυτός παίρνει την πρώτη ασυλία

Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε και οι παίκτες ρίχνονται σε μία ακόμη μάχη σώμα με σώμα, με τις ανατροπές να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα ατομικής ασυλίας από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος δεν έχει χάσει κανένα αγώνισμα από τότε που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Νίκου Γιάννη να κερδίσει την ατομική ασυλία. Ωστόσο, ο παίκτης δεν μπορεί να χαρεί τη νίκη του καθώς είναι ένας από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση που αναδείχθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής (26/06), μαζί με τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Πηγή: news247.gr