Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης τους έκανε να πλαντάξουν μιλώντας για τους θανάτους στην οικογένειά του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 09:48 Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης τους έκανε να πλαντάξουν μιλώντας για τους θανάτους στην οικογένειά του

Ράγισαν καρδιές στο συμβούλιο του Survivor όταν ο Άρης Σόϊλέδης μίλησε για τους θανάτους του αδερφού και του πατέρα του μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Πλάνταξαν στο κλάμα οι άλλοι παίκτες.

Συγκλόνισε με τα όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης. Διηγούμενος τις δυσκολίες που έχει περάσει, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και φαβορί κατά πολλούς για τη νίκη στο Survivor, περιέγραψε πως όταν εκείνος ζούσε σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, ζούσε παράλληλα και ένα οικογενειακό δράμα.

«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου στην Ρουμανία, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης στο συμβούλιο του Survivor.

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης, με τους άλλους παίκτες του Survivor να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Μίλησε και για άλλες δυσκολίες. «Αναγκαζόμουν να παίζω με παπούτσια από το σούπερ μάρκετ γιατί οι γονείς μου δεν είχαν να μου πάρουν μάρκες. Κατέληξα στην Εθνική ομάδα παίδων. Σε ένα τουρνουά στην Τουρκία με είδε ένας άνθρωπος στον Ολυμπιακό και βρέθηκα να κάνω προπονήσεις με ανθρώπους που τους είχα αφίσα στο δωμάτιό μου».

Αποκάλυψε επίσης πως με τα πρώτα χρήματα που πήρε από τον Ολυμπιακό, πήγε τα δυο αδέρφια του σε κλινική αποτοξίνωσης.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση