Survivor: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή – Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 09:24 Survivor: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή – Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες της

Δεν θα διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor και αυτή την φορά ακολούθησε η τελευταία διαδικασία αποχώρησης στον Άγιο Δομίνικο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην τα καταφέρνει, αφού δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ο παίκτης που δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα σαν διεκδικητής του μεγάλου επάθλου είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Εννοείται ότι στεναχωριέμαι γιατί καλώς ή κακώς έχω φτάσει μέχρι το τέλος και είμαι πάρα πολύ περήφανη γιατί ξέρω πως ακριβώς έχω φτάσει ως εδώ» τόνισε με δάκρυα στα μάτια η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μάλιστα, το κλίμα της αποχώρησης ήταν συγκινητικό με τους συμπαίκτες της, να ξεσπούν σε κλάματα και να την αγκαλιάζουν για τελευταία φορά, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Υπενθυμίζεται, πως λίγο νωρίτερα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στάθης Σχίζας συμφώνησαν να αλληλοστηριχτούν στον τελικό, σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο αποχωρούσε σήμερα.

","width":136,"height":146}}}

Προσαρμοσμένη αναζήτηση