Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι μέσα στο αίμα - Μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 10:11 Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι μέσα στο αίμα - Μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τρίτης.

Οι "Άγριες Μέλισσες" καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Το Διαφάνι και οι ήρωές του ξεδίπλωσαν την ιστορία τους. Για τρία χρόνια καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και το μεγάλο φινάλε του δράματος έρχεται…

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Τρίτη 5 Ιουλίου

Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Το επόμενο πρωί, όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους.

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το μεγάλο φινάλε

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση