Τέλος η Φαίη Σκορδά από το Πρωινό - Λύγισε στον αέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 13:50 Τέλος η Φαίη Σκορδά από το Πρωινό - Λύγισε στον αέρα

Η εκπομπή, το Πρωινό έριξε αυλαία και η Φαίη Σκορδά σήμερα, 8 Ιουλίου έκανε την τελευταία της αποφώνηση και λύγισε!

Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ο τελευταίος καλεσμένος του Πρωινού και την ώρα που ερμήνευε τις γνωστές επιτυχίες του, η παρουσιάστρια άρχισε να χαιρετά έναν έναν τους συνεργάτες της και λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι είναι μία περίεργη μέρα… αφού όλοι γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο δηλαδή της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του σήμερα, 8 Ιουλίου και είναι λογικό όσοι τη γνωρίζουν να στέκονται μουδιασμένοι απέναντί της και να περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Παρά το βελούδινο διαζύγιο μην τον ANT1 - όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον- η Φαίη Σκορδά έζησε πολύ σημαντικές στιγμές στο πλατό του Πρωινού. Μιλώντας για μία ολόκληρη δεκαετία, η παρουσιάστρια βίωσε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ σπουδαία γεγονότα. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…» και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή και… συγκινήθηκε!

Με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σεένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Δείτε παρακάτω τα τελευταία της λόγια στον αέρα της εκπομπής:

Πηγή: gossip-tv.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση