Super Mammy: Οριστικό το τέλος στη σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 16:34 Super Mammy: Οριστικό το τέλος στη σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Μία κωμική σειρά που η ιδέα της είχε κάνει αίσθηση αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές για το χιούμορ και τη «ματιά» της στην καθημερινότητα μίας μητέρας με την οικογένειά της. Η βρετανο-ιρλανδική κωμική σειρά ΜRS BROWN’S BOYS μεταφέρθηκε σε πολλές χώρες, όπως και στη δική μας, με τον Μάρκο Σεφερλή στον κεντρικό ρόλο και με τον τίτλο Super Mammy, στον ΑΝΤ1.

Το ιδιοφυές, καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ της πρωτότυπης ξένης σειράς μεταφέρθηκε στα καθ’ ημάς προφανώς γιατί στον ΑΝΤ1 κάποιοι είχαν τη… σιγουριά πως λόγω του αρεστού, σε πολλούς, χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή, η σειρά θα σημείωνε επιτυχία.

Οι θεατές όμως, που τον ακολουθούν στις παραστάσεις του και το χιούμορ του, φαίνεται πως… παραξενεύτηκαν να τον βλέπουν σε έναν «τυποποιημένο» ρόλο, ως «μητέρα» και άρχισαν να απομακρύνονται από τις κερκίδες του ΑΝΤ1.

Παράλληλα ορισμένα από τα αστεία που χρησιμοποίησε – και η αλήθεια είναι ότι λέγονταν συνεχώς τα προηγούμενα χρόνια – έδωσαν την αφορμή να τον σχολιάσουν αρνητικά αρκετοί, υπενθυμίζοντάς του πως το χιούμορ… ακόμα και η πλάκα και ο χαβαλές, πρέπει να εξελίσσεται ανάλογα με τον καιρό και τις συνθήκες.

Η ευκολία όμως, σε αυτού του είδους το κλισέ, παλαιακό χιούμορ παρέμεινε στην εκπομπή και οι κερκίδες όλο και άδειαζαν… κάτι που για τον ΑΝΤ1 δεν φαίνεται να ήταν… αστείο.

Έτσι, ενώ λοιπόν είχαν αποφασίσει πως η σειρά θα ολοκληρωθεί την επόμενη σεζόν με την προβολή είκοσι συνολικά επεισοδίων, μετά τις χαμηλές τηλεθεάσεις, η διοίκηση αποφάσισε πως θα ρίξει τίτλους τέλους φέτος, με την προβολή δώδεκα επεισοδίων.

Με τον τρόπο αυτό, η παλαιακή, πλακο-χαβαλεδίστικη Super Mammy πέρασε στην ιστορία, επισημαίνοντας πως στην τηλεόραση δεν αρκεί ο χαβαλές και τα ανεκδοτάκια για να κρατήσουν τους θεατές στις κερκίδες σειρών, αλλά και για να έρθουν ξανά…!

Πηγή: Newsit.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση