Survivor All Star: Ποιοι έκαναν ραντεβού για να συμμετέχουν και πόσα λεφτά θα πάρουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 13:16 Survivor All Star: Ποιοι έκαναν ραντεβού για να συμμετέχουν και πόσα λεφτά θα πάρουν

Σε συζητήσεις για το Survivor All Star βρίσκονται πολλοί πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Σε ποιους έχει γίνει πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τι ισχύει με τις αμοιβές.

Μετά την ολοκλήρωση του Survivor 2022 και την νίκη του Στάθη Σχίζα, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να υλοποιήσει την ιδέα του για ένα ελληνικό Survivor All Star, με τη συμμετοχή παικτών που κέρδισαν τις εντυπώσεις στις προηγούμενες σεζόν.

Ήδη η Acun Medya έχει ξεκινήσει συζητήσεις με πρώην παίκτες και έχει προχωρήσει σε προτάσεις, με τα ονόματα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δεχτεί "κρούση" για να συμμετάσχουν να είναι τα εξής:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Πιλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Open Weekend", όλοι οι παίκτες του Survivor All Star θα παίρνουν τα ίδια χρήματα και η αμοιβή αυτή είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Survivor All Star: Η πρόταση στο Ντάνο

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο νικητής του Survivor 2017, ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντάνος, αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο όνομα για το Survivor All Star.

Του έχει γίνει ήδη πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τον θέλει οπωσδήποτε στο παιχνίδι, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει δεχτεί. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, εάν θα του προταθεί μεγαλύτερη χρηματική αμοιβή από τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο του Survivor.

Πηγή: Open

Προσαρμοσμένη αναζήτηση