Η Βίκυ Καγιά απαντά για το GNTM και το Λάκη Γαβαλά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 13:04 Η Βίκυ Καγιά απαντά για το GNTM και το Λάκη Γαβαλά

«Στο DWTS εγώ ξετρελάθηκα, πέρασα καταπληκτικά, ήταν φανταστικό. Έμπαινα στο πλατό κι έλεγα τι ωραία ρε παιδί μου! Εάν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα, σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα στη ζωή μου, θα επέλεγα μόνο το GNTM. Γιατί θα ήθελα να έχω 6 μήνες δουλειά και 6 να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι», είπε η Βίκυ Καγιά ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων.

Στις φήμες για κόντρες στα παρασκήνια η απάντησή της ήταν με δόση … χιούμορ. «Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι ρε παιδιά η μόδα. Όταν είναι 3-4 άνθρωποι από τον χώρο τι θα βγουν; Μετά αγκαλιαζόμαστε και πάμε ξανά».

 

 

Ερωτηθείσα για τα σχόλια που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, απάντησε πως «Ο Λάκης Γαβαλάς πάντα είναι καυστικός και αυτή είναι η προσωπικότητά του. Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω και να το συζητήσω αυτό γιατί τον εκτιμώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα αλλάξει ποτέ η άποψή μου για τον Λάκη, αλλά μου αρέσει που είναι καυστικός».

«Καλά θα κάνει. Γιατί να μην το κάνει; Όσο πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας στην τηλεόραση, τόσα πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει, καλή της επιτυχία», ήταν η δήλωση που έκανε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: Open

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση