Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται το σουηδικό «The Crown» - Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:58 Έρχεται το σουηδικό «The Crown» - Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα… βασιλική σειρά του Netflix έχει αρχίσει. Η σουηδική εκδοχή του «The Crown», με πρωταγωνιστή τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ ́ Γουσταύου (Carl XVI Gustaf), θα προβληθεί προς τα τέλη του χρόνου, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με το tatler.

Η σειρά έχει ονομαστεί προσωρινά«Monarki» και ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Από την πλευρά της η βασιλική οικογένεια έχει αποδοκιμάσει την σειρά που γράφει η συγγραφέας και σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Άσα Λαντζ.

«Η ιστορία του βασιλιά μας είναι διαφορετική. Δεν μεγάλωσε με την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω του, αλλά η ζωή του είναι εξίσου δραματική και συναρπαστική. Και εντελώς άγνωστη σε πολλούς από εμάς», δήλωσε η Λαντζ στο Variety.

Ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ ́ Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 27 ετών, μετά τον θάνατο του παππού του. Ήταν μόλις επτά ετών όταν έμαθε ότι πατέρας του σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα και στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για το πόσο δύσκολα ήταν να μεγαλώσει χωρίς την πατρική φιγούρα.

Το 2010 κυκλοφόρησε το βιβλίο «The Reluctant Monarch» που αποκάλυψε την άγνωστη, αλλά… πλούσια ερωτική ζωή του, με εκείνον να απαντά πως «έγιναν πριν από πολλά χρόνια»…

Πηγή: tatler