To Netflix έρχεται για γυρίσματα στην Πάρο και ψάχνει άτομα: H αγγελία στο νησί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 12:39 To Netflix έρχεται για γυρίσματα στην Πάρο και ψάχνει άτομα: H αγγελία στο νησί

Μια τεράστια παραγωγή της streaming πλατφόρμας «προσγειώνεται» σε λίγες ημέρες στο ελληνικό νησί και αναζητεί βοηθητικούς ηθοποιούς.

Η Πάρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε λίγες ημέρες ένα μεγάλο κινηματογραφικό συνεργείο, το οποίο δουλεύει σε μια νέα παραγωγή του Netflix. Βλέπετε, το ελληνικό νησί επιλέχθηκε ως ένα από τα σημείο που θα γυριστούν σκηνές της νέας σειράς που θα δούμε στην streaming πλατφόρμα με τίτλο «One Day».

Αν τώρα σε πολλούς από εσάς ο συγκεκριμένος τίτλος κάτι σας θυμίζει είναι γιατί έχει κυκλοφορήσει τόσο ένα ομώνυμο βίβλιο, όσο και μια ταινία. Συγγραφέας του μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε best seller είναι ο David Nicholls, ενώ στην ταινία που βγήκε δύο χρόνια αργότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες πρωταγωνίστησε η Anne Hathaway.

...

Όσον αφορά το στόρι της σειράς «One Day» που θα δούμε στο Netflix: «Είναι 1988 και ο Dexter Mayhew και η Emma Morley μόλις γνωρίστηκαν. Και οι δύο ξέρουν ότι την επόμενη μέρα, μετά την αποφοίτηση από το κολέγιο, πρέπει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αλλά μετά από μόνο μια μέρα μαζί, δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Καθώς περνούν τα χρόνια, ο Dexter και η Emma αρχίζουν να κάνουν ξεχωριστές ζωές, πολύ διαφορετικές από αυτές που κάποτε ονειρευόντουσαν.

Κι όμως, χωρίς να μπορούν να αφήσουν αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα από το πρώτο βράδυ, αναπτύσσεται μια εξαιρετική σχέση μεταξύ των δύο. Για περισσότερα από 20 χρόνια, στιγμιότυπα αυτής της σχέσης αποκαλύπτονται την ίδια μέρα - 15 Ιουλίου - κάθε έτους. Ο Dexter και η Emma αντιμετωπίζουν καυγάδες, ελπίδες, χαμένες ευκαιρίες, γέλια και δάκρυα. Και καθώς το αληθινό νόημα αυτής της κρίσιμης ημέρας αποκαλύπτεται, πρέπει να καταλάβουν τη φύση της αγάπης και της ίδιας της ζωής».

Έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, με ένα δραματικό love story που αναμένεται να συγκινήσει. Τόσο αυτούς που έχουν διαβάσει το βιβλίο ή έχουν δει την ταινία, όσο κάθε άλλο χρήστη που θα του δώσει μια ευκαιρία στο Netflix. Aν βρίσκεσαι στην Πάρο ή απλά θέλεις να πάρεις μέρος στην εμπειρία μιας τέτοιας παραγωγής, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την αγγελία.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση