Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Stranger Things: Η «Ρόμπιν» κάνει αποκάλυψη - σοκ για την 5η σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:11 Stranger Things: Η «Ρόμπιν» κάνει αποκάλυψη - σοκ για την 5η σεζόν

Πώς θα ήθελε να εξελιχθεί ο ρόλος της στη σειρά.

Η Μάγια Χοκ (Maya Hawke), που παίζει τη Ρόμπιν Μπάκλεϊ στο Stranger Things, είναι έτοιμη να δει τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον χαρακτήρα της στη σειρά και μίλησε στο περιοδικό «Rolling Stone» για το ενδεχόμενο ενός spin-off με τον Τζο Κίρι, που υποδύεται τον Στιβ.

«Κανονικά δεν θα υποστήριζα ποτέ την ιδέα ενός spin-off, αλλά αν το έκανα με τον Τζο Κίρι θα έκανα τα πάντα» είπε η Χοκ. «Είναι τόσο αστείος και υπέροχος και έξυπνος, και χωρίς όρια. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης και θα έκανα τα πάντα μαζί του».

Η Χοκ εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι οι περισσότεροι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς θα πεθάνουν στην πέμπτη και τελευταία σεζόν του σήριαλ. «Θα ήθελα πολύ να πεθάνω και να έχω τη δική μου ηρωική στιγμή» είπε και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να πεθάνω με τιμή, όπως θα έκανε κάθε ηθοποιός».

Ωστόσο, ξέρει ότι ένας θάνατος μπορεί να μην είναι στο τραπέζι των σεναριογράφων καθώς οι δημιουργοί της σειράς αγαπούν τους ηθοποιούς τους. «Ο λόγος που γράφουν τόσο όμορφα για μένα και για όλους τους άλλους είναι επειδή ερωτεύονται τους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες τους και δεν θέλουν να τους σκοτώσουν» εξήγησε.

Πηγή: περιοδικό «Rolling Stone»