Love Island: Εντυπωσιακές εικόνες από τη βίλα των παικτών - Πότε κάνει πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 12:44 Love Island: Εντυπωσιακές εικόνες από τη βίλα των παικτών - Πότε κάνει πρεμιέρα

Πλάνα από την πολυτελή βίλα όπου θα μένουν οι παίκτες και οι παίκτριες του "Love Island" στην εξωτική Τενερίφη. Πότε ξεκινάει το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην Τενερίφη βρίσκεται ήδη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα παρουσιάσει το νέο και πολυαναμενόμενο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ με τίτλο "Love Island".

Το "Love Island", που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη.

Φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό το "Love Island" θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη της Ισπανίαας, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο "Love Island", όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι.

Πλάνα από την εντυπωσιακή βίλα όπου θα μένουν οι παίκτες και οι παίκτριες, έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή "Πρωινό μας", ενώ, όπως έγινε γνωστό, το ριάλιτι αγάπης θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Love Island: Δείτε εικόνες από τη βίλα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση