Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σμύρνη μου αγαπημένη: To Twitter αποθέωσε την πρεμιέρα της σειράς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 09:44 Σμύρνη μου αγαπημένη: To Twitter αποθέωσε την πρεμιέρα της σειράς

Η σειρά αποτελείται από 4 επεισόδια και περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία.

Η σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ στον ΑΝΤ1 και πολύ γρήγορα έγινε πρώτο trend στο Twitter. Η σειρά αποτελείται από 4 επεισόδια και περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία.

Από τις πρώτες σκηνές το Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους και την παραγωγή για τα γυρίσματα.

Δείτε τα καλύτερα tweets

«Το πέτυχα τυχαία και έμεινα άναυδος... Την επόμενη Πέμπτη εδώ με χαρτομάντιλα λογικά». «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έναν κόμπο στο στομάχι τον ένιωσα», ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ζωές που άλλαξαν για πάντα. Καταστροφές, τραγωδίες, απώλειες, χαμένες πατρίδες, οικογένειες και έρωτες. Γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, αλλά και πολλές γενιές ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Γιάννη Βογιατζή και ένα επίσης δυνατό διεθνές καστ.

Τα γυρίσματα έχουν γίνει σεΛέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο, με σύγχρονα ψηφιακά εφέ, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Η σειρά αφηγείται με μαεστρία και ρεαλισμό τα τραγικά ιστορικά γεγονότα, αναδεικνύει την πολυπολιτισμική ταυτότητα της τότε Σμύρνης και μας θυμίζει ότι κάθε λαός έχει μια χαμένη πατρίδα, κάθε λαός έχει τη Σμύρνη του.