Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 18:20 Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο "Maestro". Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το trailer.

Μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Η πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται τον Οκτώβριο στο MEGA.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της σειράς, έγινε γνωστό πως η σειρά «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, ενώ αναμένεται να αποτελείται από περίπου δέκα επεισόδια.

Maestro: Φωτογραφίες απ' τα γυρίσματα

"Maestro" MEGA
"Maestro" MEGA
"Maestro" MEGA
"Maestro" MEGA
"Maestro" MEGA
"Maestro" MEGA

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Maestro: Δείτε το trailer

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση