Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή μετά τα auditions του GNTM - Το τρέιλερ με τους 3 κριτές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:57 Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή μετά τα auditions του GNTM - Το τρέιλερ με τους 3 κριτές

Εκτός GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία με το τέλος των auditions αποχωρεί από τη θέση του κριτή.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει τον ρόλο του guest κριτή για το ριάλιτι. Το γνωστό μοντέλο έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της παραγωγής για συγκεκριμένα επεισόδια, ενώ κατά στην διάρκεια του GNTM 5 θα τη δούμε και πάλι να επιστρέφει στη θέση της.

Τα auditions ολοκληρώνονται και το ID catwlak ξεκινά! Η απουσία της Σοφία Χατζηπαντελή γίνεται αισθητή από το τρέιλερ για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στο GNTM. Για πρώτη φορά βλέπουμε 3 θέσεις κριτών, με την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση