Το Πρωινό: Με ποια πρόσωπα συζητά η εκπομπή για τη θέση της Δούκισσας Νομικού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 16:09 Το Πρωινό: Με ποια πρόσωπα συζητά η εκπομπή για τη θέση της Δούκισσας Νομικού

«Πόρτα» από την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Δούκισσα Νομικού, έφυγε από την εκπομπή το «Πρωϊνό» μόλις 14 ημέρες, αφότου ξεκίνησε η εκπομπή. Η θέση έμεινε κενή και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, ψάχνει να βρει ποια θα αντικαταστήσει την πρώην συνμπαρουσιάστριά του. Μετά την αποχώρηση της Νομικού και έως ότου βρεθεί η αντικαταστάτρια της, ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δέχθηκε πρόταση, ωστόσο αρνήθηκε. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, πρόταση έχουν δεχτεί η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά, η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Φελίσια Λαπάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση