GNTM 5: Αποχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή - Το βίντεο στο τέλος του επεισοδίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 10:34 GNTM 5: Αποχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή - Το βίντεο στο τέλος του επεισοδίου

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 5 ήταν μεταβατικό, αφού περιελάμβανε τις τελευταίες οντισιόν και το πρώτο ID Catwalk. 

Η τέταρτη κριτής Σοφία Χατζηπαντελή, που συμμετείχε μόνο στην πρώτη φάση ως Guest, ολοκλήρωσε την παρουσία της το παιχνίδι και η παραγωγή του ριάλιτι μόδας είχε φροντίσει ώστε ο φακός να είναι εκεί, όταν οι υπόλοιποι τρεις κριτές την αποχαιρέτησαν δίνοντας ένα μάλλον αόριστο ραντεβού για την επόμενη συνεργασία τους. 

«Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring (...) Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.

Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου αποχαιρέτησαν την συνεργάτιδά τους με μία αγκαλιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση