All Star Survivor: Οι παίχτες με τους οποίους «έκλεισε» η παραγωγή - Κεντρικός παρουσιαστής θα παραμείνει ο Λιανός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 11:31 All Star Survivor: Οι παίχτες με τους οποίους «έκλεισε» η παραγωγή - Κεντρικός παρουσιαστής θα παραμείνει ο Λιανός

Τα πρόσωπα που «έδωσαν τα χέρια».

Με δύο παίκτες, φαίνεται πως τα «βρήκε» η παραγωγή του Survivor και αναμένεται να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή και αναμένεται να βρεθούν στο νέο κύκλο του γνωστού ριάλιτι, του All Star Survivor.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος, συμμετείχε στον 4ο κύκλο και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό κατακτώντας τη δεύτερη θέση ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης, ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου του ριάλιτι. Ωστόσο η κόντρα του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφερε τον Στέλιο Χανταμπάκη εκτός ριάλιτι από πολύ νωρίς.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη πει το «ναι» στην παραγωγή του Survivor για την All Star εκδοχή του, αλλά θα τον δούμε σε διπλό ρόλο. Θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, δηλαδή θα αναλάβει κάποιο κομμάτι της παρουσίασης αλλά και coach… ενθάρρυνσης, θα έχει δηλαδή τετ α τετ με τους παίκτες.

Κεντρικός παρουσιαστής πάντως, θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση