ΕΡΤ3: Παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της στον «αέρα» ως ένδειξη στήριξης στις Ιρανές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 19:40 ΕΡΤ3: Παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της στον «αέρα» ως ένδειξη στήριξης στις Ιρανές

Σε μία συμβολική κίνηση για τις γυναίκες του Ιράν, μετά τη δολοφονία της Μάχσα Αμινί, προχώρησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα. 

Στο κλείσιμο του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, αναφέρθηκε στην δολοφονία της νεαρής στο Ιράν και στους αγώνες των γυναικών στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία» είπε στην αποφώνησή της και με ένα ψαλίδι έκοψε τα μαλλιά της στον αέρα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση