Asia Express: Αποχώρησαν η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρης – Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 10:12 Asia Express: Αποχώρησαν η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρης – Δείτε βίντεο

Η... ανατριχιαστικά βρώμικη εμπειρία των παικτών στα ασιατικά νερά, οι νικητές της δοκιμασίας και το ζευγάρι που πήρε το μειονέκτημα

Το Asia Express συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στην Καμπότζη. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου και της Ιλάειρα και την αγωνιστική αποχώρηση της Βιβής και της Kat Κat, τα 7 ζευγάρια αγωνίστηκαν για τη 2η ασυλία!

Η επίσκεψη σε ένα ξεχωριστό, πλωτό χωριό, οι μοναδικές, δυνατές εικόνες, αλλά και η σχεδόν αδύνατη επικοινωνία, έφεραν δυσκολίες, αλλά και συγκινήσεις, που κανείς δεν είχε φανταστεί. Οι διαγωνιζόμενοι έμοιαζαν χαμένοι στα αφιλόξενα νερά ενός χωριού με πολύ διαφορετικές συνήθειες από τις δικές τους.

Ανάμεσα τους και ο Νάσος Γαλακτερός με τον γιο του, Παύλο οι οποίοι και κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της νέας δοκιμασίας του ταξιδιωτικού ριάλιτι.

Ενώ όμως προχωρούσαν με το βαρκάκι τους, ο Νάσος Γαλακτερός δεν έκρυψε την έκπληξη που αισθάνθηκε για όσα αντίκρισε γύρω του. «Αχ Θεέ μου, που έχουμε έρθει; Κοίτα εκεί σπίτια… Ρε συ, που ήρθαμε ρε; Αχ κορίτσι μου! Κοριτσάκι μου όμορφο! Κοίτα που μεγαλώνει αυτό το κοριτσάκι… Τι μας νοιάζει τώρα το Ice Factory, κοίτα που ζουν οι άνθρωποι».

«Αδιαφορώ για την αποστολή ειλικρινά. Και μόνο που αντικρίζω που ζουν αυτοί οι άνθρωποι, τα παιδάκια που με χαιρετάνε, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να καταλάβει. Με το που φτάσαμε εκεί πέρα, η μυρωδιά που υπήρχε… Δεν την αντέχαμε. Την συνηθίσαμε φυσικά μετά από λίγο. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σπιτάκια ψαράδων και ξαφνικά βλέπω ότι είναι τα σπίτια τους. Κρεβατάκια από παιδάκια, παιδάκια με χαιρετάνε και είναι η πιο φτωχή λιμνούπολη που ίσως υπάρχει στον κόσμο. Αν δεν το ζήσεις, αν δεν το νιώσεις, αν δεν το μυρίσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις και δεν ξέρω αν οι εικόνες μπορούν να δείξουν αυτό το πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην μπασκετμπολίστας στο Asia Expres

Τελικά Νάσος και Παύλος Γαλακτερός κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και να τερματίσουν πρώτοι εξασφαλίζοντας την ασυλία, ενώ στη 2η θέση ήρθαν οι φιλενάδες Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis. Τρίτοι τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster, παρόλο που κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας έκαναν λάθος.

Οι Στέλιος Λεγάκης και Χρήστος Ζώτος που είχαν στα χέρια τους το πλεονέκτημα της χρυσής σημαίας δεν το χρησιμοποίησαν, ήρθαν 4οι και παρέδωσαν το πλεονέκτημα τους. Στην τελευταία θέση βρέθηκαν οι Ρασέλ και Κλόντια που πήραν το μειονέκτημα, ένα κιούπι, το οποίο θα έπρεπε στο επόμενο run να το επιστρέψουν άθικτο για να μην τους επιβληθεί ποινή μιας θέσης.

Ωστόσο στο επεισόδιο της Παρασκευής είχαμε και μια ακόμα αποχώρηση. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε πως η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη δεν θα συνεχίσουν.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο ταξίδι μας στο “Asia Express” δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης με την Χριστίνα. Το επόμενο race ξεκινά με τα έξι ζευγάρια που βρίσκονται μπροστά μου», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε όλους τους παίκτες.

Να θυμίσουμε, πως νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει για την αδιαθεσία που ένιωσε η Χριστίνα Παππά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας.

«Δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας. Αν υπάρχει θέμα υγείας, γιατί κάτι μας είπε ότι δεν αισθάνθηκε καλά, τι να μας στεναχωρήσει; Καλύτερα για τη γυναίκα να πάει σπίτι της με το παιδί της να μην ταλαιπωρούνται αν είναι θέμα υγείας», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση